Jazyk: CZ, EN

Miroslav Šilhan v rozhovoru pro Český Goodwill: „Chceme také nechat něco za sebou a myslet na budoucí generace“

19.4.2021

“Když máte dva perfektní produkty je mnohdy těžké určit, který z nich je více perfektní, říká v hovoru Martin Palička z Etnetera Group, který předával ocenění Český Goodwill. V rámci této akce naše unikátní jednotka na zpracování odpadů ERVOeco vyhrála v kategorii Inovace. Celkem byl Český Goodwill rozdělen do 8 kategorií a do ocenění měla možnost hlasovat i veřejnost. Ta se zapojila v celkovém počtu zhruba 11-ti tisíc hlasů. V rámci Český Goodwill bylo nominováno celkem přes 100 projektů, které přispěly k rozvoji Česka.

Online rozhovor pro Český Goodwill s moderátorkou Lenkou Hlavatou a výherci kategorie Inovace.

“Smysl není jen vydělávat peníze, ale také nechat něco za sebou a myslet na budoucí generace. My, ač jsme malou firmou, tak očekáváme enormní růst. Už teď rekonstruujeme velký areál ve středních Čechách, který se bude zabývat ekologickým zpracováním odpadu. Ten projekt je veliký, v rámci areálu bude několik našich jednotek,” naznačuje novinky v rozhovoru s Český Goodwill náš ředitel Miroslav Šilhan. 

Videorozhovoru moderovaného Lenkou Hlavatou z HPCG, se kromě Martina Paličky a Miroslava Šilhana zúčastnil také finalista kategorie Inovace Stanislav Novotný ze společnosti Plastia, což je výrobce plastových samozavlažovacích květináčů, truhlíků, konviček, rozprašovačů, hrabel na sníh a dalšího příslušenství.

Celý záznam online rozhovoru ke shlédnutí zde.

Zajímají vás novinky o znečištění planety, ekologii nebo recyklaci?