Jazyk: CZ, EN

Na veletrhu EVITECH na MSV Brno jsme slavnostně odprezentovali modernizovanou technologii ERVOeco

20.10.2023

Společnost LOGeco se hrdě účastnila letošního již 64. ročníku Mezinárodního strojírenského veletrhu (MSV) v Brně, kde měla příležitost prezentovat naši inovativní technologii zpracování odpadu. Mezinárodní strojírenský veletrh (MSV) v Brně je jedním z největších a nejprestižnějších událostí ve střední Evropě v oblasti strojírenství, průmyslových technologií a inovací. Na brněnském výstavišti prezentovalo 1312 vystavovatelů ze 43 zemí a celková návštěvnost se za čtyři veletržní dny přiblížila k 60 000 lidí.Tím poskytuje ideální prostředí pro prezentaci moderní technologie pro nakládání s nežádoucím odpadem, jakými jsou linky ERVOeco. 

Během veletrhu, který přitahuje mimořádnou pozornost odborné i laické veřejnosti,  jsme se setkali s mnoha nadšenými jednotlivci i firmami, kteří projevili vášnivý zájem o ekologii a udržitelnost. Měli jsme také možnost diskutovat o možných partnerství v oblasti dodávek technologických součástek pro naše zařízení. 

Velkou péči jsme věnovali i potenciálním klientům, kteří se poptávali po našem řešení pro zpracování pneumatik, kalů a plastů. V neposlední řadě jsme také vedli jednání s představiteli finančních institucí či státních agentur poskytujících dotační programy ohledně možnostech alternativního financování našich projektů. 

Tato událost nám obecně poskytla cennou platformu k prezentaci naší technologie a navázání významných kontaktů v oblasti ochrany životního prostředí.

V průběhu konání akce se na stánku společnosti LOGeco střídali její zástupci z řad technologického či obchodního týmu a v některých dnech zde bylo možné potkat i zakladatele a generálního ředitele Miroslava Šilhana, který se zapojil do setkání a diskuzí s návštěvníky. Děkujeme všem, které jsme mohli za dobu expozice na našem stánku přivítat.

Aktuálně se náš tým již připravuje na účast na ECOMONDO veletrhu v italském Rimini, který se bude konat od 7. do 10. listopadu. O naší plánované exhibici na této akci si můžete přečíst na blogu.

Zajímají vás novinky o znečištění planety, ekologii nebo recyklaci?